Foredrag

Anne-Cathrine er en populær foredragsholder, som får fantastiske tilbagemeldinger.

Forbandede yngel

Anne-Cathrine Riebnitzskys tredje bog, romanen "Forbandede yngel", vandt Politikens romankonkurrence 2013. Romanen skildrer fire søskendes opvækst på landet med en maniodepressiv mor og en voldelig far. Her tager Anne-Cathrine hul på et nyt emne i forfatterskabet, hvor hun sætter de dysfunktionelle familier til debat. De familier, hvor vi måske fornemmer, at noget ikke er, som det burde være.

Anne-Cathrine fortæller om romanen, personerne i den, om at deltage i en romankonkurrence og om at opgive kravet på ynk for til gengæld sætte skruen i vandet og få fremdrift.

Den stjålne vej

I dette foredrag fortæller Anne-Cathrine Riebnitzsky om at skrive fiktion på virkelige hændelser; herunder misbrug af drengebørn i Afghanistan og kvindeundertrykkelse. Foredraget tager udgangspunkt i romanen ”Den stjålne vej” fra 2012. I foredraget vil Anne-Catrine desuden tage fat i nogle af de svære emner, der er i Islam, og som vi ikke tør tale om, da det i vores samfund er politisk ukorrekt.

Orkansæsonen og stilheden

Anne-Cathrine Riebnitzsky holder foredrag om sin roman ”Orkansæsonen og stilheden”. Romanen omhandler bl.a. tro, sorg, retfærdighed, tilgivelse, kærlighed, drab, forelskelser samt de mange valg vi træffer, og hvordan de påvirker os selv og andre mennesker. Alt dette vil Anne-Cathrine belyse i sit foredrag.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Foto: Les Kaner
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også kontakte os på 35 12 12 99 for booking eller info@forfatterforedrag.dk